Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Erfgrens bepalen

Bij Van Drie Maatvoering staat zorgvuldig erfgrens bepalen centraal in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het oplossen van grensgeschillen, het plannen van bouwprojecten of gewoon het verkrijgen van duidelijkheid over de omvang van uw eigendom, een precieze erfgrensbepaling is onmisbaar. 

Neem contact op

Wat is een erfgrens?

Erfgrenzen zijn de lijnen die uw eigendom scheiden van dat van uw buren of van openbaar terrein. Deze grenzen zijn vaak vastgelegd in officiële documenten, zoals het kadaster, maar in de praktijk kan het voorkomen dat deze grenzen niet geheel duidelijk zijn. Dit kan aanleiding geven tot verwarring of geschillen, en daarom is een accurate erfgrens bepaling essentieel. 

Het belang van accurate erfgrenzen 

Een juist bepaalde erfgrens heeft tal van voordelen. 

  • Het biedt zekerheid over de grootte van uw terrein, wat belangrijk is bij de waardebepaling van uw eigendom en nuttig bij eventuele verkoop. 
  • Het zorgt het voor duidelijkheid en kan het toekomstige geschillen met buren voorkomen. 
  • Bij uitbreidingen of verbouwingen aan uw woning wilt u verzekerd zijn dat u binnen de grenzen van uw eigen perceel blijft. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Het proces 

Het proces van het bepalen van erfgrenzen begint met een vooronderzoek waarbij historische data en oude kaarten geraadpleegd worden. Wij kijken naar de originele perceel informatie en vergelijken deze met de huidige staat van het terrein. Onze ervaren landmeters gebruiken dan geavanceerde technologieën, zoals GPS en digitale cartografie, om de precieze ligging van de grenzen te bepalen. 

Met behulp van deze technologieën kan Van Drie Maatvoering een gedetailleerd beeld schetsen van uw terrein en de erfgrenzen exact uitzetten. Deze metingen worden vervolgens overgebracht naar een duidelijke plattegrond, waarmee u als eigenaar een visuele bevestiging krijgt van de grenzen van uw perceel. 

Samenwerken met Van Drie Maatvoering 

Bij Van Drie Maatvoering staat transparantie voorop. Wij communiceren open en eerlijk over onze bevindingen en de stappen die we nemen om tot een definitieve erfgrensbepaling te komen. U wordt nauw betrokken bij het proces, en we staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of extra uitleg te geven. 

Neem contact op 

Het correct vaststellen van de erfgrenzen van uw perceel kan veel rust geven. Van Drie Maatvoering heeft de expertise en ervaring om dit proces vlot en nauwkeurig voor u te verzorgen.  

Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het bepalen van uw erfgrenzen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat de grenzen van uw terrein geen vraagstuk meer zijn. 

U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by