Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Grensreconstructie

Wanneer de grenzen van uw eigendom onduidelijk zijn, biedt Van Drie Maatvoering een professionele oplossing: een grensreconstructie. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het bouwen van een tuinhuis, het planten van een boom, of een burenconflict over de exacte erfgrens. Een grensreconstructie brengt zekerheid en duidelijkheid over de ligging van uw kadastrale grenzen, essentieel voor elke grondeigenaar die zijn eigendom optimaal wil benutten of beschermen. 

Neem contact op

Wat is een grensreconstructie?

Grensreconstructie is het proces waarbij de exacte ligging van de erfgrens van een perceel wordt bepaald en uitgezet. Dit is vooral belangrijk wanneer de grenzen niet duidelijk zijn gemarkeerd of wanneer er twijfel bestaat over de juiste ligging. Het gaat hierbij om een nauwkeurige dienst die uitgevoerd wordt door ervaren landmeters van Van Drie Maatvoering, die gebruikmaken van de meest geavanceerde technologieën en methoden. 

Het belang van een grensreconstructie

Een duidelijke afbakening van eigendomsgrenzen is van groot belang. Het helpt niet alleen bij het plannen van fysieke aanpassingen aan uw terrein, maar het kan ook juridische conflicten met buren voorkomen of oplossen. Een grensreconstructie zorgt voor een officiële en onbetwistbare vastlegging van de grenzen van uw perceel, wat van onschatbare waarde kan zijn bij een dispuut over eigendomsrecht of bij de verkoop van uw eigendom. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Hoe we te werk gaan 

Het proces van een grensreconstructie begint met een gedetailleerde analyse van de beschikbare kadastrale informatie en historische gegevens van het perceel. Vervolgens bezoekt één van onze ervaren landmeters het terrein om de fysieke metingen uit te voeren. Met behulp moderne meetapparatuur wordt de exacte positie van de kadastrale grenzen bepaald en op het terrein uitgezet. Dit proces garandeert nauwkeurigheid en biedt daarnaast ook de zekerheid die u nodig heeft. 

Waarom kiezen voor Van Drie Maatvoering? 

Bij Van Drie Maatvoering combineren we technische expertise met een praktische aanpak. Ons team bestaat uit ervaren landmeters die elk project met de grootste zorg en aandacht benaderen. Wij begrijpen het belang van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in ons werk en streven ernaar om elke klant de zekerheid te bieden die hij zoekt. 

Contact met Van Drie Maatvoering

Als u duidelijkheid wilt over uw erfgrenzen, of het nu is voor persoonlijke gemoedsrust, om een conflict te voorkomen of op te lossen, of om een project te plannen, Van Drie Maatvoering staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze grensreconstructie diensten of om een afspraak te maken met een van onze landmeters. Laat ons u helpen de zekerheid te vinden die u nodig heeft 

U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by