Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Maatvoering

Bent u op zoek naar een uitstekende partner om de maatvoering van uw aankomende bouwproject te laten doen? Van Drie Maatvoering voorziet uw bouwproject uitsluitend van maatwerk! Met onze maatvoering kunt u met een gerust hart veilig en verantwoord verder met uw bouwproject. Dankzij onze ervaring bieden we u als maatvoerder altijd uitmuntende service en kunnen we u veel diensten aanbieden op het gebied van landmeten en maatvoering.

Neem contact op

Onze diensten

Naast maatvoeren rekent u bij Van Drie Maatvoering ook nog eens op diverse andere professionele diensten. U denkt hierbij aan:

Total Station techniek

Met het kiezen voor maatvoering door Van Drie Maatvoering, kiest u voor een bedrijf dat enkel en alleen de nieuwste technieken gebruikt. Zo gebruiken we onder andere de Total Station. Hiermee brengen we, door middel van een theodoliet en een afstandsmeter, de horizontale richting en de verticale hoek tegelijkertijd in beeld. Vervolgens zetten we dit om in een CAD-bestand waar de meetpunten makkelijk en snel af te lezen zijn. Uiteindelijk zetten we de meetpunten uit de ontwerptekening uit op uw bouwterrein.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Waterpasinstrument

In de maatvoering passen we een waterpas toe om gemakkelijk en vlug verschillende hoogtes en hoogteverschillen in beeld te brengen voor uw bouwproject. Op deze manier brengen we de afstanden tussen verschillende punten in kaart. Zo rekent u dus op exacte en betrouwbare maatvoering.

GPS

Zoals veel andere branches, wordt binnen de maatvoering ook GPS gebruikt. Van Drie Maatvoering gebruikt GPS binnen uw bouwproject om de belangrijkste afstanden in beeld te brengen. Op deze manier kunnen wij u een minimale foutmarge beloven.

Contact met Van Drie Maatvoering

Zoekt u een topbedrijf om de maatvoering te doen voor uw bouwproject? Met ons bent u zeker van diverse professionele diensten qua maatvoering, tekenwerk en monitoring. Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij beloven u uitstekende service en 100% maatwerk. Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen.

Neem contact op

    Powered by