Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Controle metingen

Laat uw project regelmatig controleren!

Controlemetingen zijn belangrijk om tot een juiste maatvoering te komen, het is een check op eerder gedane metingen. Door het laten uitvoeren van extra controlemetingen voorkomt u omstandigheden die u niet voorzien had en voorkomt u schade of extra kosten. Vooral als u een groot project heeft is het slim om regelmatig een controlemeting uit te laten voeren, om te kijken of alles nog in orde is.

Neem contact op

Controle metingen

Met de controlemeting worden eerder metingen die gedaan zijn nauwkeurig opnieuw gemeten. Dit is van belang omdat gebouwen en constructies tijdens een bouw in beweging zijn, dit kan ervoor zorgen dat er kleine verschuivingen zijn. Deze verschuivingen zijn een risico voor het project en kunnen voor schade zorgen. Om die reden is het belangrijk om verschuivingen in kaart te brengen en te monitoren door middel van controlemetingen.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Waarom controlemeting toepassen?

Controlemetingen worden daarom toegepast in verschillende projecten zoals bijvoorbeeld volumebepalingen, oppervlaktebepalingen, deformatiemetingen en maatvoering, maar ook bijvoorbeeld een machine die nauwkeurig in lijn moet draaien.

Van Drie Maatvoering staat voor deskundigheid en goede service. Wij voeren de controlemeting uit met zo weinig mogelijk risico en zullen u informeren over de vorderingen van uw project.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by