Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Inmeet werkzaamheden

Uw pand in kaart brengen? Wij meten uw pand in

Inmeetwerkzaamheden zijn voor Van Drie Maatvoering geen probleem.
Alles wat u ingemeten wilt hebben brengen wij voor u in kaart. Hierbij kunt u denken aan kabels en leidingen maar ook het in kaart brengen van uw woning of bedrijfspand.

Neem contact op

Over ons

Door de brede ervaring van Van Drie Maatvoering kunnen wij onze diensten breed aanbieden en bent u bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van landmeten en maatvoering. Heeft u een project waarbij u werkzaamheden heeft die niet op onze website staan, schroom niet om contact met ons op te nemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Waarom inmeet werkzaamheden toepassen?

Heeft u bijvoorbeeld plannen voor het verbouwen of uitbreiden van uw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij het object inmeten. Vervolgens kan een bouwkundige of architect er verder mee aan de slag.

Ook kan het handig zijn om uw woning of bedrijfspand te laten inmeten als u plannen heeft om te verkopen. Op die manier kunt u de nieuwe eigenaar een beeld geven van de manier waarop het object is ingedeeld en hoe het object ingericht kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by