Advies nodig? 085- 3035285
 • Maatwerk
 • De beste service
 • Persoonlijk contact

Kadastrale metingen

De grenzen van uw perceel vast laten leggen?

Met een kadastrale meting worden de precieze grenzen van een terrein of perceel vastgelegd. Dit kan gebeuren bij voorbereiding van een nieuwbouwproject, of bij aanpassingen van de grenzen van een bestaand perceel. Ook kan een kadastermeting worden ingezet als er onzekerheid bestaat over waar de erfgrens loopt.

Van Drie Maatvoering voert deze kadastrale meting graag voor u uit. Dankzij onze hoogwaardige meetapparatuur en jarenlange ervaring stellen wij accuraat de grens van uw perceel vast.

Neem contact op

Kadasternet

Bij Van Drie Maatvoering kunt u terecht voor het uitzetten van erfgrenzen en percelen, het bepalen van oppervlaktes van percelen, het splitsen van percelen en grensreconstructies. Van Drie Maatvoering maakt voor het verrichten van kadastrale metingen ook gebruik van haar partner Kadasternet.

 • Maatwerk
 • De beste service
 • Persoonlijk contact

Voor het verrichten van kadastrale metingen wordt gebruik gemaakt van GPS apparatuur en satellietverbindingen. Op die manier worden erfgrenzen nauwkeurig in beeld gebracht.

U als opdrachtgever geeft grenspunten door aan de landmeter van Van Drie Maatvoering en deze landmeter meet de nieuwe grenzen. Ook meet de landmeter extra punten in de naaste omgeving.

Daarna zorgen wij ervoor dat deze gegevens op de kadastrale kaart geplaatst worden en dat deze de juiste codering krijgt. De grenspunten, grenspunten in de naaste omgeving en de inpassing op de kadastrale kaart zijn eisen die het Kadaster stelt aan een kadastrale meting. Als laatste maken wij de nieuwe tekeningen van het perceel en leveren wij de gegevens aan u als opdrachtgever.

Voor wie voeren wij een kadastrale meting uit?

 • Rijkswaterstaat, Kadaster en gemeenten
 • Projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties, notariskantoren en agrarische bedrijven
 • Particulieren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

  Powered by