Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Landmeten

Landmeten is het opmeten of inmeten van percelen, objecten en oppervlaktes met de tachymeter (Total Station) of GPS, dit is afhankelijk van de situatie van uw project. Met deze apparatuur wordt de onderlinge positie van punten van het aardoppervlak bepaalt met zo groot mogelijke nauwkeurigheid. Landmeten vormt vaak de basis voor andere diensten zoals maatvoering.

Neem contact op

Wat doet een landmeter?

Een landmeter brengt gebieden, terreinen, percelen etc, in kaart. Dit noemen we ook wel het inmeten van data. Daarna beschrijft de landmeter de data die hij gewonnen heeft en verwerkt deze tot geo-informatie.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Waarom controlemeting toepassen?

Er zijn verschillende metingen die uitgevoerd kunnen worden door de landmeters. Het in kaart brengen van de data wordt ook wel een situatiemeting genoemd. Tijdens het project kan er een controlemeting worden uitgevoerd op de situatie.

Voorbeelden van landmeten zijn onder andere:

  • Inmeten van Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), ook wel bekend als topografische meting
  • Grondwerk

De ervaren landmeters van Van Drie Maatvoering zijn inzetbaar op zowel kleine als grote projecten. Zoekt u een professionele partner voor uw landmetingen dan bent u bij Van Drie Maatvoering aan het juiste adres

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by