Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Landmeten

Landmeten is het opmeten of inmeten van percelen, objecten en oppervlaktes met de tachymeter (Total Station) of GPS, dit is afhankelijk van de situatie van uw project. Met deze apparatuur wordt de onderlinge positie van punten van het aardoppervlak bepaalt met zo groot mogelijke nauwkeurigheid. Landmeten vormt vaak de basis voor andere diensten zoals maatvoering.

Neem contact op

Wat doet een landmeter?

Een landmeter brengt gebieden, terreinen, percelen etc, in kaart. Dit noemen we ook wel het inmeten van data. Daarna beschrijft de landmeter de data die hij gewonnen heeft en verwerkt deze tot geo-informatie.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Waarom controlemeting toepassen?

Er zijn verschillende metingen die uitgevoerd kunnen worden door de landmeters. Het in kaart brengen van de data wordt ook wel een situatiemeting genoemd. Tijdens het project kan er een controlemeting worden uitgevoerd op de situatie.

Voorbeelden van landmeten zijn onder andere:

  • Inmeten van Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), ook wel bekend als topografische meting
  • Grondwerk

De ervaren landmeters van Van Drie Maatvoering zijn inzetbaar op zowel kleine als grote projecten. Zoekt u een professionele partner voor uw landmetingen dan bent u bij Van Drie Maatvoering aan het juiste adres

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Landmeten is een belangrijke stap in de planning en uitvoering van bouwprojecten, landschapsontwerp en stedelijke ontwikkeling. Onze ervaren landmeters gebruiken geavanceerde tachymeters (Total Stations) en GPS-technologie om met uiterste precisie percelen, objecten en oppervlaktes op te meten. Deze nauwkeurige metingen zijn belangrijk voor het waarborgen van de juistheid van uw projecten, van het begin tot het einde.

Bij Van Drie Maatvoering begrijpen we dat elk project uniek is en vereist een specifieke aanpak. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een gedetailleerde kadastrale meting, het in kaart brengen van ondergrondse infrastructuur, of het uitvoeren van hoogtemetingen voor landschapsontwerp, onze landmeters zijn uitgerust met de kennis en technologie om elk project met succes te ondersteunen.

Contact opnemen

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by