Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Maatvoering

Heeft u een groot project waarbij een maatvoeringsplan vereist is?

Maatvoering is het bepalen en berekenen van alle maten die relevant zijn voor een project. Een goede nauwkeurige maatvoering is dan ook de basis van een project.
Bij grote projecten kan zelfs een maatvoeringsplan vereist zijn

Neem contact op

Maatvoeringsplan

Heeft u een groot project waarbij een maatvoeringsplan vereist is? Van Drie Maatvoering kan u hierbij helpen. In een maatvoeringsplan worden alle maatvoeringswerkzaamheden van het project beschreven. Hierdoor wordt inzicht gegeven in de werkwijze en wie welke verantwoordelijkheden heeft. Op die manier worden de risico’s beperkt.

Van Drie Maatvoering verricht maatvoering op verschillende gebieden zoals gebouwen, grond, kunstwerken en wegen.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Maatvoering van grond

Bij de maatvoering van grond kunt u denken aan het maatvoeren van groenstroken langs wegen, geluidswallen en fietspaden.

Maatvoering van kunstwerken van beton

Bij de bouw van kunstwerken is een nauwkeurige maatvoering van belang. Bij kleine kunstwerken is het voldoende om alleen de assen en stramienlijnen te maatvoeren, terwijl voor grotere kunstwerken detailmaatvoering nodig is.

Maatvoering van wegen

Als er een nieuwe weg aangelegd moet worden is het van belang dat dit volgens het ontwerp gebeurt. Maatvoering is hierbij van belang voor bijvoorbeeld het uitzetten van de zandbaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Maatvoering is een fundamenteel aspect bij elk bouwproject, en bij Van Drie Maatvoering zorgen we voor nauwkeurige en betrouwbare metingen. Onze landmeters zijn ervaren in het werken met diverse projecten, van wegenbouw tot de realisatie van kunstwerken. Met behulp van geavanceerde meetapparatuur garanderen we dat elke meting precies is en in lijn met uw projectvereisten.

We bieden niet alleen het opstellen van maatvoering plannen, maar ook de praktische uitvoering van maatvoering op de bouwplaats. Dit zorgt voor een correcte uitvoering van uw project, waarbij we streven naar het minimaliseren van fouten en het optimaliseren van de werkprocessen. Kiezen voor Van Drie Maatvoering betekent kiezen voor zorgvuldigheid en precisie in uw bouwprojecten.

Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by