Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Topografische metingen

Uw huidige situatie in kaart hebben?

In Nederland maken wij gebruik van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) . Dit is een gedetailleerde digitale kaart die wordt gebruikt voor civiele projecten, bestemmingsplannen, bouwtekeningen of vergunningsaanvragen. Op de BGT staan objecten zoals bruggen, spoorlijnen, water en gebouwen.

Neem contact op

Met een topografische meting wordt de bestaande situatie in kaart gebracht. Dit doen wij met behulp van GPS. Met een nauwkeurig topografisch bestand heeft u de juiste basisgegevens voor uw project. De landmeters van Van Drie Maatvoering voeren de topografische meting voor u uit en leveren de gegevens in het door u gewenste bestand.

  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Het topografische bestand is de basis voor het beheer en onderhoud aan uw locatie.
Omdat geen enkele situatie gelijk is denken wij graag met u mee over uw situatie en voeren wij een op maat gemaakte topografische meting voor u uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u een ervaren landmeter nodig? Ga dan voor een landmeter van Van Drie Maatvoering. Bij ons krijgt u professionaliteit, maatwerk en top-service. Heeft u geen landmeter maar één van onze andere diensten nodig? Welke dienst u dan ook nodig heeft van ons, wij staan voor u klaar! Zo bent u straks verzekerd van een veilig en degelijk verloop van uw bouwwerkzaamheden. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by