Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Perceel splitsen

Een perceel splitsen is precieze klus die veel aandacht voor detail vereist. Bij Van Drie Maatvoering pakken we deze taak serieus op, omdat we weten hoe belangrijk het is voor onze klanten die hun land willen verkopen, ontwikkelen, of gewoon duidelijkheid willen over hun grenzen. Het is een proces dat niet alleen technische vaardigheid vereist, maar ook een goede kennis van lokale wetgeving en procedures. 

 

Neem contact op

Waarom een perceel laten splitsen?

Het laten splitsen van een perceel komt vaak voor wanneer een eigenaar een deel van zijn grond wil verkopen of als er nieuwe ontwikkelingsprojecten gepland zijn. Het nauwkeurig vaststellen van de grenzen zorgt ervoor dat alles op papier klopt, wat helpt bij het voorkomen van toekomstige conflicten met buren of de gemeente. Daarnaast is het ook belangrijk voor de waardebepaling van een stuk grond. 

Het proces 

We beginnen altijd met een grondige inspectie van het terrein en een studie van de bestaande kadastrale gegevens. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is en hoe we het beste te werk kunnen gaan. Onze landmeters gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om de nieuwe grenzen nauwkeurig te bepalen en uit te zetten. Zodra we de nieuwe grenzen hebben vastgesteld, regelen we de officiële registratie bij het Kadaster. Dit zorgt ervoor dat alles wettelijk klopt en dat de nieuwe percelen een eigen registratie krijgen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.
Wij geven vrijblijvend advies voor uw project en helpen u graag.

Waarom kiezen voor Van Drie Maatvoering 

Kiezen voor Van Drie Maatvoering betekent kiezen voor een betrouwbare partner die de klus klaart met oog voor detail. We weten dat elk stuk land uniek is en elke situatie een eigen aanpak vereist. Ons team neemt de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en biedt een service die daarbij aansluit. We staan bekend om onze transparantie en communicatie; we houden u gedurende het hele proces op de hoogte, zodat u precies weet wat er gebeurt. 

Neem contact op 

Van Drie Maatvoering behandelt perceelsplitsing als een zorgvuldig proces, waarbij we nieuwe grenzen vaststellen met aandacht voor detail en respect voor uw eigendom. Onze service is praktisch en to the point, met als doel een duidelijke afbakening van uw grond. Wij handelen pragmatisch, met een efficiënte aanpak die ervoor zorgt dat u zich zonder zorgen kunt concentreren op uw plannen. Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. 

U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035285 of via de mail op info@vandriemaatvoering.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. We zullen dan zeer snel contact met u opnemen.

Neem contact op

    Powered by