Advies nodig? 085- 3035285
  • Maatwerk
  • De beste service
  • Persoonlijk contact

Tekenwerk

Bent u op zoek naar hoogwaardig bouwkundig tekenwerk? Bij Van Drie Maatvoering staan wij garant voor precisie en expertise op het gebied van tekenwerk voor uiteenlopende toepassingen. Wij begrijpen dat nauwkeurige tekeningen van essentieel belang zijn in de bouwsector, en daarom bieden wij een breed scala aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere:

Machine besturingsbestand

Machines aan sturen voor grondverzet door middel van GPS.

2D naar 3D converteren

Tekenwerk converteren

Van Drie Maatvoering kan uw tekenwerk voor u converteren.

volumebepaling

Volumebepaling

Voor het bepalen van af te voeren hoeveelheden.

3D-besturingsbestanden voor machines

Ons team is gespecialiseerd in het voorzien van uw machinebesturingssystemen van geavanceerde 3D-bestanden. Deze bestanden zijn de sleutel tot het soepel verlopen van uw bouwprojecten. Ze stellen u in staat om complexe machines en apparatuur met de grootst mogelijke precisie te besturen, wat de effici├źntie en effectiviteit van uw werkzaamheden aanzienlijk verbetert.

2D naar 3D converteren

Het omzetten van 2D-tekeningen naar 3D-modellen is een cruciale stap in moderne bouwprojecten. Bij Van Drie Maatvoering beschikken we over de expertise en de tools om deze conversie vlekkeloos uit te voeren.

Volumebepaling

Precieze metingen zijn vaak van vitaal belang voor bouwprojecten, of het nu gaat om de hoeveelheid grond die moet worden verplaatst, de voorraadniveaus, of het bepalen van de inhoud van uw loodsen of onroerend goed. Bij Van Drie Maatvoering beschikken we over de nieuwste technologie├źn, waaronder GPS, Total Station, laserapparatuur en peilapparatuur, om nauwkeurige volumebepalingen uit te voeren. Onze experts brengen uw project in kaart en leveren gedetailleerde rapporten die cruciaal zijn voor het beheer van uw projecten.

Vertrouw op Van Drie Maatvoering voor al uw technische tekenwerkbehoeften. Wij stellen kwaliteit en nauwkeurigheid voorop in al onze diensten, zodat uw projecten zonder problemen worden uitgevoerd en u tijd en geld bespaart.

Met onze jarenlange ervaring in technisch tekenwerk, zijn we de ideale partner voor uw bouwprojecten.